Dette er Annes gamle hjemmeside, gå til ny hjemmeside

Sømanden og Stjernerne

menu

Anne Eltard - sang, violin, guitar

Arne Würgler - sang, guitar, bas

Niels Pedersen - sang, harmonika

 

soemandenogstjernerne.dk

Den spændende og originale violinist og sanger Anne Eltard er nu inviteret med som fast medlem af den folkekære trio. Hun er en af den danske , rytmiske- og folkscenes mest originale og stærkt svingende solist.

Som sanger i Sømanden og Stjernerne spænder Anne Eltard vidt. Hør hendes helt særlige og smukke fortolkninger af Lulus og Livas udødelige evergreens.

Sømanden og Stjernerne består ud over stjernen Anne Eltard også af stjernen Arne Würgler. Som pladekunstner, koncertsolist og kulturpolitikker har Arne været aktiv i over 40 år på den danske musikscene. I gamle dage var Arne ungdomsoprøreren fra demonstrationerne på Christiansborgs plads med evige unge sange om Røde Wilfred og folkets kamp imod bureaukraterne fra EU. I dag er han still going strong med sange om kærlighed og fællesskab.

Og endelig må vi ikke glemme selve Sømanden, Niels Pedersen. Manden med det særlige træk på harmonikaen. I helt gamle dage stod Niels på scenen med Keld Ingrisch. I dag er han den karismatiske solist med stor kærlighed til Evert Taube og ikke mindst det bedste fra den danske folkemusiktradition, der har glædet unge og gamle i gennem tiderne.

En koncert med Sømanden og Stjernerne er et varmt alternativ i disse globaliseringstider, hvor det igen er blevet rigtigt hot at synge på dansk.

I juni måned 2006 var vi på Færøerne og spille med Sømanden og stjernerne

Koncert i det super hyggelige Leikalund i Klaksvik
Besøg orkestrets hjemmeside:Kontakt: Anne Eltard - tlf +45 35 55 93 37 - mob.: +45 21 75 92 75 - mail: anne@eltard.dk Webdesign: pfdesign.dk