Dette er Annes gamle hjemmeside, gå til ny hjemmeside

Visekompagniet

menu

Anne Eltard – Violin guitar og sang

Janne Lærkedahl – sang

Søren Krogh – Guitar og sang

 

”Vi vil have viser, vil vi! Vi vil have noget med noget kød på! Vi vil have noget med noget bid i! Vi vil have noget, vi kender, og vi vil gerne overraskes med noget, vi ikke kender endnu. Og så skal det dæleme lyde godt”.

Ca. sådan faldt ordene, da Søren Krogh en vinteraften blev ringet op af en frustreret arrangør, der ikke gad høre eller se mere børneunderholdningkonkurrencemusik. Han skulle lave et arrangement for voksne mennesker, som han udtrykte sig var en broget forsamling. ”Jamen så kommer vi med VISEKOMPAGNIET”, sagde Søren Krogh og ringede til sangerinden Janne Lærkedahl, violinisten og sangeren Anne Eltard og pianisten Henrik Gunde. Et nyt orkester var opstået.

VISEKOMPAGNIET er orkestret hvor de to sindige jyder, Krogh og Gunde møder de to stenbrosmadammer omkring den folkeligste del af den danske sangskat. Repertoiret sammensættes fra arrangement til arrangement og strækker sig fra Liva Weel, Lulu Ziegler PH-viser og arbejdersange til danske udgaver af Cornelis Vreeswijk-sange. Desuden plejer Krogh at give smagsprøver fra hans 5 cd-udgivelser.

De fire musikere i VISEKOMPAGNIET har hver især spillet mere end 1000 koncerter i utallige sammenhænge og har medvirket på mere end 100 pladeindspilninger. Ligesom de har medvirket i et ukendt antal radio- og tv-udsendelser.


VISEKOMPAGNIET er festligt, folkeligt og ikke mindst fornøjeligt.

Besøg Søren Kroghs hjemmeside:
www.sorenkrogh.dk

Lyt til numre fra de 3 cd'er vi har indspillet med Leif Monnerup.

www.monne.dk/ - mp3' ereSøren, Anne og Janne 1. maj 2006 i 3f Kastrup


Kontakt: Anne Eltard - tlf +45 35 55 93 37 - mob.: +45 21 75 92 75 - mail: anne@eltard.dk Webdesign: pfdesign.dk