Lost Birds Orchestra

Det er lyden af sand fra Sahara, bølgeskvulp fra Oceanien, vilde ridt over tundraen og suset fra de norske fjelde!
Trioen spiller nyskrevet og iørefaldende musik, der kommer verden rundt og lukker publikum ind i et legende musikalsk univers.
En sprudlende, intens og humoristisk musikforestilling, med en unik sound og instrumentering med tuba, fløjter, funky violin, kalimba, loop, slagtøj.
Lost Birds Orchestra er et nordisk samarbejde, der emmer af musikalsk overskud.

Charlotte Halberg (DK) Tværfløjter, panfløjter, percussion og komponist.
Anne Eltard (DK) Violin, vokal, guitar m.m., lydkunstner og komponist.
Elisabeth Vannebo (NO) Tubaist, percussion og komponist.

Lost Birds Orchestra spiller familieforestillingen Cirque Étoile, for børn fra 3 år og opefter!

Det er lyden af sand fra Sahara, bølgeskvulp fra Oceanien, vilde ridt over tundraen og suset fra de norske fjelde!

Trioen spiller nyskrevet og iørefaldende musik, der kommer verden rundt og lukker publikum ind i et legende musikalsk univers. En sprudlende, intens og humoristisk musikforestilling, med en unik sound og instrumentering med tuba, fløjter, funky violin, kalimba, loop, slagtøj.

Lost Birds Orchestra er et nordisk samarbejde, der emmer af musikalsk overskud.

Historien foregår i det imaginære Cirque Étoile, som Lost Birds Orchestra engang turnerede med.
I en række humoristiske tableauer, illustrerer de tre musikere Cirque Étoiles cirkusartister.

Musikken er det absolut bærende element med stramme arrangementer, soloer, sange og improvisation. Ordene er få og den nyskrevne musik kommer verden rundt. Undervejs inddrages publikum som en aktiv del af koncerten.

Publikum bliver præsenteret for genrer de næppe støder ind i til dagligt, norsk halling, freeform, funk og groove i skæve taktarter. De bliver lukket ind i et sprudlende og legende musikalsk univers.

“…Er et musikalsk møte på tvers av landegrensene. Nyskrevet, iørefallende og fengende musikk skaper en ramme rundt fortellingen. Musikken er sirkuset!”
”Dyktige musikere har latt seg inspirere av forskjellige sjangre. De trakterer kjente og til dels ukjente instrumenter, og skaper stemning med overaskende kombinasjoner av strenge-, rytme- og blåseinstrumenter.”
”Den interaktive delen fungerer spesielt godt, den er variert og utfordrer publikums deltakelse som lydbilde i forestillingen.” Leder af Barnas Kulturhus i Bergen Greta Evjen okt. 2015